yandex metrika

Искате ли да чувствате увереност зад волана? Мечтаете ли да шофирате без страх и безпокойство? Копнеете ли да управлявате автомобила си, без да бъдете обзети от паника? Кажете "СТОП" на несигурността! Ние от AutoDrive ви гарантираме най-качествените опреснителни курсове, които ще ви помогнат да седнете смело и със самочувствие зад волана на своя автомобил.

Каква е основната цел на опреснителните курсове?

Опреснителен шофьорски курс от AutoDrive.bg

Опреснителните курсове имат за цел да подготвят хората, притежаващи шофьорска книжка, но не и опит в шофирането. Тяхната основна задача е да им вдъхнат увереност, посредством теоретичните и практически уроци, така че те да се включат спокойно в градския трафик.

Този вид услуга, която ние ви предлагаме, обхваща няколко основни звена, през които преминава курсиста по време на своите шофьорски курсове. Единствената разлика между тях се състои във времетраенето на двата отделни видове курсове. Разбира се, опреснителните курсове автоматично прескачат въведението, в което се "потапя" бъдещият водач на пътно транспортно средство.

На какво ви учат тези курсове?

Както вече споменахме, основната цел на този вид курсове, е да обновят знанията и уменията на шофьора, с цел преодоляване на страховете и преградите, изградени пред самия него. Качеството на нашите курсове ще ви вдъхне точно онази увереност, към която се стремите, за да се почувствате в готовност да потеглите по дългите пътища на страната и извън нейните предели.

Знаем какво представлява страхът, породен от собствената несигурност и липсата на самочувствие! Ние от AutoDrive се грижим пълноценно за своите клиенти, подхождайки с търпение, разбиране, внимание и приятелско отношение - всичко онова, от което се нуждаят те, в подобни моменти. Чувствайки близостта и топлото отношение на експертите, с които разполагаме, те загърбват предразсъдъците си и поемат смело към своите цели. Крайният резултат е тяхното достигане! Страхотно е, нали?

Какво представляват опреснителните курсове? Каква е същността им?

Опреснителните курсове, най-общо казано, са разделени на няколко основни звена. Това се определя от времетраенето на курса, както и от вида на обучението. То може да бъде опресняване на шофиране при зимни услови, извънградско, градско и т.н., според нуждите и потребностите на клиентите.

Опреснителните шофьорски часове ще ви помогнат да възстановите и затвърдите уменията си за шофиране в интензивната градска среда, да подобрите преценката си за пътните ситуации, в които попадате и най-накрая да се научите да паркирате.

Как процедираме ние?

За нас е от изключителна важност и значение да проведем предварителен разговор със своите клиенти, в който уточняваме какво ви затруднява и усложнява. Ние сме в готовност да работим толкова време, колкото е необходимо, за да натрупате опит и да придобиете увереност и самостоятелност. Ние ви предоставяме реалната привилегия да упражните достатъчно време наученото, за да се впуснете волно в градския трафик.

Не оставяйте дните да се изнизват из между пръстите ви, а вие да не сте коригирали или изкоренили онова, което се оказва пречка за вас. Бъдете смели в решенията и действията си! Не допускайте паник атаки във вашия живот! Преодолейте страха си - свържете се с нас! AutoDrive е решение на вашите проблеми!