yandex metrika

Искате ли да чувствате увереност зад волана? Мечтаете ли да шофирате без страх и безпокойство? Копнеете ли да управлявате автомобила си, без да бъдете обзети от паника? Кажете "СТОП" на несигурността! Ние от AutoDrive ви гарантираме най-качествените опреснителни курсове, които ще ви помогнат да седнете смело и със самочувствие зад волана на своя автомобил.

Каква е основната цел на опреснителните курсове?

Опреснителен шофьорски курс от AutoDrive.bg

Опреснителните курсове имат за цел да подготвят хората, притежаващи шофьорска книжка, но не и опит в шофирането. Тяхната основна задача е да им вдъхнат увереност, посредством теоретичните и практически уроци, така че те да се включат спокойно в градския трафик.

Този вид услуга, която ние ви предлагаме, обхваща няколко основни звена, през които преминава курсиста по време на своите шофьорски курсове. Единствената разлика между тях се състои във времетраенето на двата отделни видове курсове. Разбира се, опреснителните курсове автоматично прескачат въведението, в което се "потапя" бъдещият водач на пътно транспортно средство.

На какво ви учат тези курсове?

Както вече споменахме, основната цел на този вид курсове, е да обновят знанията и уменията на шофьора, с цел преодоляване на страховете и преградите, изградени пред самия него. Качеството на нашите курсове ще ви вдъхне точно онази увереност, към която се стремите, за да се почувствате в готовност да потеглите по дългите пътища на страната и извън нейните предели.

Знаем какво представлява страхът, породен от собствената несигурност и липсата на самочувствие! Ние от AutoDrive се грижим пълноценно за своите клиенти, подхождайки с търпение, разбиране, внимание и приятелско отношение - всичко онова, от което се нуждаят те, в подобни моменти. Чувствайки близостта и топлото отношение на експертите, с които разполагаме, те загърбват предразсъдъците си и поемат смело към своите цели. Крайният резултат е тяхното достигане! Страхотно е, нали?

Какво представляват опреснителните курсове? Каква е същността им?

Опреснителните курсове, най-общо казано, са разделени на няколко основни звена. Това се определя от времетраенето на курса, както и от вида на обучението. То може да бъде опресняване на шофиране при зимни услови, извънградско, градско и т.н., според нуждите и потребностите на клиентите.

Опреснителните шофьорски часове ще ви помогнат да възстановите и затвърдите уменията си за шофиране в интензивната градска среда, да подобрите преценката си за пътните ситуации, в които попадате и най-накрая да се научите да паркирате.

Как процедираме ние?

За нас е от изключителна важност и значение да проведем предварителен разговор със своите клиенти, в който уточняваме какво ви затруднява и усложнява. Ние сме в готовност да работим толкова време, колкото е необходимо, за да натрупате опит и да придобиете увереност и самостоятелност. Ние ви предоставяме реалната привилегия да упражните достатъчно време наученото, за да се впуснете волно в градския трафик.

Не оставяйте дните да се изнизват из между пръстите ви, а вие да не сте коригирали или изкоренили онова, което се оказва пречка за вас. Бъдете смели в решенията и действията си! Не допускайте паник атаки във вашия живот! Преодолейте страха си - свържете се с нас! AutoDrive е решение на вашите проблеми!

Тези курсове се използват за трупане на опит сред хората, които нямат такъв в шофирането или биха искали да подобрят някои свои умения в управлението на автомобилното превозно средство.

Целта им е да подобрят шофьорските умения, както и да припомнят на хората с валидни книжки, какви са основните елементи на шофирнате, когато дълго време същите не са упражнявали това свое умение.

Категорично има смисъл от опреснителни шофьорски курсове, тъй като липсата на опит или на изминаването на дълъг период от време без управление на МПС, може да доведе до по-голяма статистическа възможност тези лица да предизвикат ПТП.

В много от случаите шофьорите с валидни книжки придобиват значителен опит само за няколко часа опреснително кормуване, тъй като елиминират страха, който са имали при мисълта да седнат зад волана на автомобила.

Цената зависи от това от какво времетраене ще имате нужда, докато се почувствате сигурни в управелението на МПС. По принцип ценовата ставка за 1-2 часа е най-висока, докато при използването на пакет от 10+ часа, цената ще е много по-ниска. Също така има значение дали желаете да изкарате опреснителен курс на автомобил с ръчна или автоматична скоростна кутия. При втория вариант цената също е малко по-висока.
Този отговор няма еднозначен отговор. Някои хора имат нужда от 3-4 часа шофиране, за да си припомнят уменията и да елиминират страха от шофирането. Други лица имат нужда от цял опреснителен курс от около 20 часа, за да могат да се почувстват сигурни в уменията си. Най-важното при този вид обучение е да почувствате облекчение, сигурност и да получите отговори на всички въпроси, които имате.

От допълнително обучение имат нужда водачи, които:

  • Изпитват страх от шофиране;
  • Отдавна не са управлява МПС;
  • Желаят да се научат да управляват по-добре автомобила;
  • Имат желание да натрупат опит в специфични атмосферни условия - дъжд, сняг;
  • Биха искали да се научат да управлява тавтомобил в голям град с натоварено движение.

За да се запишете за опреснителен шофьорски курс е важно да се свържете с AutoDrive.bg на телефон 0888 888 888, при което ще успеем да обсъдим текущата ви ситуация, какви желания имате и дали можем да ви предложим адекватно обучение и в какъв срок.