yandex metrika

От AUTODRIVE.BG вече над 3 години съумяваме да предложим високо качество, гарантиран професионализъм и отлични цени за всеки жител на София, който желае да изкара книжка за правоуправление на МПС, без значение дали говорим за автомобили, мотори, камиони или автобуси.

Какъв е стремежът ни?

Стремежът ни е да се развиваме, защото динамичното време, в което живеем го изисква. Искаме да продължим да предлагаме най-добрите условия и най-високата успеваемост на нашите курсисти, а именно над 95%. Те разчитат на нас да ги преведем през целия процес и да им осигурим удобството на шофирането, както за лични, така и за професионални нужди.

Днес, ние се гордеем с над 10 000 успешно завършили и взели книжка водачи на МПС в София, минали през нашата автошкола и радващи се на своята мобилност в най-големият град в България. Утре, ние ще бъдем отново тук, защото знаем, че го очаквате от нас, знаем, че разчитате на нас за качествено обучение при обучение за управление на моторни превозни средства от всякакъв клас.

Доверете ни се! Нека успеем заедно! Обещаваме, че няма да съжалявате!


AutoDrive.bg предлага услуги в сферата на кормуването вече повече от 3 години. За този период сме постигнали завидни успехи в подговотката на младите кандидат-шофьори. Повече информация за нас може да прочетете на тази страница.

Стремежът на специалистите в AutoDrive.bg е да подготвят всички курсисти за съвестни шофьори, които е необходимо да спазват закона за движение по пътищата. Също така част от мисията на фирмата е да подготви и обучи всеки шофьор, който желае да премине през допълнително и последващо обучение, за да затвърди знанията и уменията си.

Професионализмът и опитът на инструктурите се доказва ежедневно в десетките ситуации, които възникват на пътя. Те могат умело да предвидят какво би следвало да се случи на пътя, както и да обучат по същия начин всеки нов кормуващ.

Успеваемостта на кандидат-шофьорите на AutoDrive.bg е над 95%. Целта е този процент да се приближава към максимума, но всичко зависи от желанието и уменията на курсистите.

За всички тези години през автошколата са преминали над 200 кандидати, които са придобили успешно право да управляват моторни превозни средства.

Офисът на школата се намира в град София, ул. Гоце Делчев 23. Може да се свържете с нас на телефон 0888 888 888, за да се възползвате от професионалните ни услуги по кормуване или опресняване.