yandex metrika

Автошкола AutoDrive e наследник на добре познатата от над 25 години школа за шофьорски курсове "Олимп 54". Вече над 2 десетилетия ние съумяваме да предложим високо качество, гарантиран професионализъм и отлични цени за всеки жител на София, който желае да изкара книжка за правоуправление на МПС, без значение дали говорим за автомобили, мотори, камиони или автобуси.

Какъв е стремежът ни?

Стремежът ни е да се развиваме, защото динамичното време, в което живеем го изисква. Искаме да продължим да предлагаме най-добрите условия и най-високата успеваемост на нашите курсисти, а именно над 95%. Те разчитат на нас да ги преведем през целия процес и да им осигурим удобството на шофирането, както за лични, така и за професионални нужди.

Днес, ние се гордеем с над 10 000 успешно завършили и взели книжка водачи на МПС в София, минали през нашата автошкола и радващи се на своята мобилност в най-големият град в България. Утре, ние ще бъдем отново тук, защото знаем, че го очаквате от нас, знаем, че разчитате на нас за качествено обучение при обучение за управление на моторни превозни средства от всякакъв клас.

Доверете ни се! Нека успеем заедно! Обещаваме, че няма да съжалявате!